//facebook pe pagina

„CONCERT LA CASTEL”

Eveniment muzical în premieră la Comarnic

Pe 24 Septembrie 2021, primăria orașului Comarnic organizează, în parteneriat cu Asociația Culturală „Georgian Design&Artiștii”, un eveniment cultural în premieră, intitulat „Concert la castel”.

Spectacolul de muzică și dans, desfășurat cu începere de la orele 18.00, în vecinătatea Castelului Bibescu și a Muzeului Cinegetic de la Posada, va avea ca protagoniste trei artiste foarte talentate și apreciate de publicul larg: Paula Seling, Mădălina Coca & Band și Agatha Toma.

Paula Seling este o interpretă de muzică pop și clasică iubită de public în țară și peste hotare, cu o carieră ireproșabilă, începută cu aproape 25 de ani în urmă.  Cunoscuta artistă, personalitate TVcompozitoare, fostă realizatoare de emisiuni radio, și jurată în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor, sezonul 1, va concerta pentru prima oară la Comarnic, în cadrul acestui eveniment care marchează toamna culturală din orașul nostru. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision în 2010 și 2014. Artista băimăreană a lansat mai mult de treisprezece albume (inclusiv trei albume de Crăciun) și peste douăzeci de single-uri, inclusiv două top zece-hit-uri în Top 100 românesc, dar și un hit european care a intrat în topurile din Finlanda și Norvegia, precum și în UK Singles Chart.

Un alt nume impresionant de pe afișul concertului din 24 Septembrie este Mădălina Coca. Artista, finalistă a show-lui Vocea României, ne garantează un moment muzical 100% live pe scena de la Posada, și vine la Comarnic alături de band-ul său de instrumentiști talentați. Cu o experiență de peste 20 ani în industria muzicală, pe scene din țară și străinătate,  Mădălina Coca ne va încânta cu un repertoriu variat de cover-uri românești și internaționale. În 2020, Mădălina a lansat primele sale single-uri “Lume, Lume” și “Survivor”, cea din urma piesă fiind chiar compusă și scrisă de către artistă.

Spectacolul „Concert la Castel” va începe și se va încheia cu interpretările muzicale ale frumoasei Agatha Toma. Ploieșteanca de 26 de ani, câștigătoare a concursului Miss România în 2014, vine la Comarnic să ne încânte cu piese din repertoriul pop românesc și international. Agatha Toma a jucat și în piese de teatru, iar activitatea sa artistică a fost recompensată cu numeroase premii. S-a implicat, de asemenea,  în multe acțiuni umanitare și a organizat evenimente și spectacole cultural-artistice.

Iar pentru ca atmosfera să fie una spectaculoasă, pe scena evenimentului cultural din 24 septembrie vor urca și doi tineri dansatori profesioniști de dans sportiv: Denisa și Ștefan, care vor asigura buna dispoziție și vor întregi spectacolul.

 

Primăria Comarnic