//facebook pe pagina

Bobocii Liceului „Simion Stolnicu” din Comarnic au strălucit la „Hollywood Night”

Seară magică  pentru șapte perechi de tineri adolescenți care au participat, la finele săptămânii trecute, la Balul Bobocilor Liceului „Simion Stolnicu” Comarnic, ediția 2019, desfășurat la Casa de Cultură a orașului. Evenimentul, mult-așteptat de elevii de clasa a IX-a, dar și de seniorii din clasele terminale de liceu, organizatorii serii, a fost dedicat cinematografiei, și în special filmelor de dragoste. Sub titulatura „Hollywood Night”, tinerii boboci au fost supuși pe parcursul concursului mai multor probe gândite de colegii lor mai mari, menite să le evidențiezee aptitudinile, perspicacitatea, talentul de actori, dansatori, oratori, ș.a.m.d.  Fiecare pereche participantă a pregătit, în mod special, câte o scenă din cele mai cunoscute filme de dragoste, precum „The Notebook”, „Mr. And Mrs Smith”, „Ghost”, „Titanic” sau „Pretty Woman”, încercând să se apropie cât mai bine de  interpretarea originală.    

 În aplauzele a zeci de elevi și profesori participanți – susținători înverșunați, dar și prieteni și reprezentanți ai autorităților locale, Bobocii Liceului „Simion Stolnicu” și-au etalat nu doar frumusețea și charisma, dar și cunoștințele generale și simțul umorului.

La finalul Balului, juriul și publicul au deliberat și i-au încoronat pe Miss și Mister Boboc – Liceul „Simion Stolnicu” Comarnic 2019. Alexandra Savu și Rareș Brînzi au fost fericiții câștigători ai serii, care, pe lângă aplauzele și felicitările primite, au plecat acasă cu câte o tabletă oferită, ca în fiecare an, de primarul orașului, dl. Sorin Popa.

Urmează ca, peste doar trei ani, să întoarcă gestul frumos și să devină ei organizatorii tradiționalului „Bal al Bobocilor de la Stolnicu” pentru o altă generație de tineri frumoși și liberi…

 

Alina Bunghez