//facebook pe pagina

Pași spre succes” – un proiect despre cum văd copiii din Comarnic succesul și cum își pavează calea spre reușită!

Peste 70 de elevi din Comarnic au participat, în perioada septembrie-noiembrie 2023, la Proiectul educațional local “Educația – unitate și solidaritate“, cu tema “Pași spre succes!“.

Proiectul, care și-a propus implicarea activă a elevilor în actul educativ, colaborarea elevi – cadre didactice – familie, cunoașterea propriilor valori și identificarea resurselor personale, se află deja la a IV-a ediție.

Pentru a intra în competiție, elevii din Comarnic, coordonați de profesori, diriginți sau învățători, au fost provocați să realizeze o lucrare (eseu sau desen), în care să abordeze sub aspect tematic succesul și pașii care pot duce la succes. Imaginația copiilor este, așa cum știm cu toții, debordantă, iar lucrările înscrise în acest proiect au fost dovada absolută a acestui fapt. Desenele, picturile și eseurile participanților au fost pe cât de diferite, pe atât de creative, prin urmare membrii comisiei de jurizare au avut o sarcină deloc ușoară, accea de a departaja proiectele în funcție de relevanță, imaginație sau simț artistic.

Au fost evaluate peste 70 de lucrări, iar la final participanții au fost premiați cu diplome. Mai mult, cele mai frumoase lucrări au fost expuse pe holurile Liceului „Simion Stolnicu”, într-o adevărată expoziție tematică.

Partenerii proiectului au fost Primăria orașului Comarnic, Asociația părinților “Simion Stolnicu”, Școala Gimnazială Nr.2 Comarnic, SMARTGEN și Clubul copiilor “Martha Bibescu”.

 

Adevăratul succes înseamnă să nu te oprești niciodată din a te îmbunătăți” – Jordan Belfort